Nästan halvvägs

Nu är vi nästan halvvägs genom NaNoWriMo, och ska man ligga i fas skulle man ha nått 20 000 ord igår. Jag kom upp i 17 500 och är ganska nöjd med det. Efter 15 000 ord tog det totalt stopp i min berättelse. Jag skrev ingenting på nästan 3 dagar och började till och med fundera på att överge texten och börja om.

Som tur var avslutades gårdagen med en skrivträff med Uppsalas fantastiska NaNo-gäng. Det är något visst med att skriva i grupp. Rummet fylls av en kreativ energi, alla är fokuserade och plötsligt fick jag ny energi att arbeta med min text. Jag orkade gå igenom och göra det jag tänkt att jag absolute inte skulle göra under november. Jag redigerade lite. Jag kastade om några stycken. Fyllde ut lite här och där, och jag begick den utlimata NaNoSynden och kastade ett stycke på över 200 ord.

Efter det fick berättelsen liv igen och totalt hamnade jag ungefär 2500 ord plus innan kvällen var slut 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.