Dag 15 – 6866 ord

Jag har inte riktigt hunnit med att uppdatera men den historiska dag 15 måste naturligtvis få en plats här.

Dag 15. Jag låg fortfarande efter och hade lite under 24 000 ord, när jag i gruppen NaNoSweden på Facebook såg en (annan) galning (hej Hillevi!) som också hade 24 000 ord. Hon utmanade sig själv att nå 30 000 innan dagen var slut.

6000 ord är mycket, och för mig kändes det som en helt orimlig tanke. Men en utmaning är en utmaning, så jag var naturligtvis tvungen att anta den.

I #NaNoSwe chatten körde vi ordkrig efter ordkrig. Lite före midnatt var Hillevi klar med sina 30 000 ord, men av bara farten fortsatte hon en stund till. Själv fick jag kämpa vidare till en dryg timme efter midnatt innan jag nådde mina 30 000 ord,

Sedan visade det sig dessutom att Hillevi redan hade varit igång ett tag när hon skrev sitt inlägg på Facebook, och hon slutade på över 10 000 ord den dagen!!!

Härmed är det alltså bevisat att det går att komma ikapp! Kunde vi få ihop över 6 000 ord var på en (lång) kväll, så kan du också det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.