50000 ord!

2013-Winner-Vertical-BannerÄntligen är jag i mål! 50 000 ord nedskrivna och det har gått bättre än jag vågade hoppas på. Målet var rätt och slätt att få ihop 50 000 ord, något jag ville åstadkomma bara för att få in vanan av att skriva ungefär 2000 ord om dagen. Nu har det blivit i snitt 1735 ord per dag om man ska vara petig, i alla fall i NaNoWriMo.

Jag hade ingen som helst plan när jag började. När jag har satt mig ner för att skriva har jag aldrig haft någon aning om vad jag ska skriva. Det har varit tomt i huvudet, men efter en stund har berättelsen kommit av sig själv. Det märkligaste är att allting hänger ihop. Det finns en röd tråd som går igenom alla 50 000 ord. Visst finns det en del sidospår, och kanske några motsägelser, men i det stora hela håller berättelsen ihop.

Nu ska jag låta den vila till februari. Då ska jag läsa igenom och se om det är något att ha.

Fram tills dess borde jag ha lite mer tid för annat, till exempel att lägga upp texter här på bloggen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.