Outline

Jag kämpar med att komma ihåg alla turer och vändningar i min fantastiska roman. Många scener minns jag tydligt. Jag har sett dem hundratals gånger, upplevt händelserna genom bokens olika karaktärer, och kan utan att tveka återberätta dom i minsta detalj. Men annat minns jag bara vagt, och det jag minns vagt är ärligt talat inte särskilt bra. Såhär i efterhand känns det skönt att allting är borta, så att jag kan återberätta det som är bra och tydligt, och fylla ut mellanrummen med nya ord.

Ikväll har jag suttit och jobbat med detta. På det kreativa caféet har jag låtit mig uppslukas av musernas dans. Smakat det ljuva teet som doftar av inspirationens flamma. Scen efter scen har vuxit fram och länkats ihop till en berättelse om människornas godhet, och ondska. En berättelse och hur våra innersta tankar och våra ytliga liv kopplas ihop. En berättelse om hur våra drömmar skapar vår verklighet. En berättelse som nu bara är en struktur på ett papper, men som det kommer att bli ett enormt nöje att få skriva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.